Skip to Content

Yhteystiedot

Natalia Koroleva
Johtava yhtiömies
Neuvoja, markinnoinnin ja internetPR- kommunikaation suunnittelija
 
On työskennellyt PR-alalla jo 12 vuotta, vuodesta 2007 on erikoistunut internetmarkinnointi- ja blogger public relations- alaan. Hänen tehtävinään on ollut tuotemerkkien maineen luominen ja negatiivisen julkikuvan torjunta sosiaalisessa mediassa.
Hänen on monesti vetänyt seminaareja aiheista, jotka liittyvät käytännölliseen työhön Venäjän ja Euroopan sosiaalisessa mediassa. Natalia on vetänyt Venäjän atomialan projekteja. Natalian asiakkaina on ollut mm AlterGeo, Smart Trike, Etelä-Savon Viestintä OY, Itä-Savon OY, Интеррос, QIWI, InvestKapita, Shopogoliq (jonka projekti oli toteutettu sosiaalisessa mediassa). Työssänsä Natalia osaa yhdistää venäläisiä kompetensseja ja eurooppalaista kokemusta.
 
Viktoria Maljukova
Yhtiömies
Sosiologi, PR- ja GR- ammattilainen
On ollut Venäjän Federaation Duman komitean media-assistenttina,  Rosatomin tytärytiön media-assistenttina, suuren ”Kansan itsesäätelevien kiintestön johtavien yhtiöiden järjestön” toimitusjohtajan sijaisena. Viktoria on jo yli 6 vuotta tehnyt aatteellisten yhteisöjen ja itsesäätelevien järjestöjen edistämistä.