Skip to Content

Yrityksestämme

Venäjä on valtatvien markkinoiden alue. Mitenhän pääsee Venäjän markkinoille? Miten löytää tavaroillenne tai palveluillenne mahdollisia ostajia?
Joka vuosi Venäjä luo yhä paremman pohjan yhteistyöhön ulkomaalaisten asiakkaiden kanssa. Maailman kauppajärjestöön liittymisen jälkeen kaupankäynti Venäjän ja Euroopan välillä on lisääntynyt. Venäjällä on useita firmoja, jotka ovat valmiita antoisaan ja tuotteliaaseen yhteistyöhön.
 
Teidän kilpailijoillanne on samanlaisia ongelmia, mikä on hyvä uutinen Teille. Ja me tiedämme, miten nämä ongelmat voi välttää.
Tiimimme on valmis antamaan public relations- ja government relations- palveluita kilpailukykyisellä hinnalla. Queen Median ammattilaiset ovat jo 12 vuotta auttaneet nykyään menestyviä firmoja luomaan mainettaan ja meillä on runsaasti kokemusta PR-alalta.
 
Queen Median henkilökuntaan kuuluu valtiotieteilijöitä sekä sosiologian ammattilaisia, mikä auttaa löytämään erikoisratkaisuja asiakkaiden ongelmiin.
 
Me ratkaisemme ongelmat
Queen Median kanssa yhteistyö on:
-12 vuotta kokemusta PR-alalta Venäjällä ja Euroopan maissa
-Emme hoida enempää kuin 5 projektia samaan aikaan, joten kiinnitämme mahdollisimman paljon huomiota asiakkaidemme tarpeisiin ja teemme laadukkaasti työmme. Jokainen toimeksiantaja saa oman managerin, jonka tavoitteena on onnellinen ja rauhallinen asiakas
-Tarkka aikataulun noudattaminen 
-Laaja urakoitsijaverkosto 
-Kokemusta sekä suurten firmojen että pienten projektien kanssa työskentelystä
 
Bonuksena
Jos teemme vuodenmittaisen sopimuksen PR-palveluihin ja brändin ehostukseen, me järjestämme Teille mediaseminaarin veloituksetta.
Mediaseminaarin jälkeen osallistujat saavat laatimamme oppimateriaalit sekä kolme kuukautta seminaariaiheeseen liittyvää ilmaisia neuvoja.
 
Takuu Joukkotiedotusvälineiden kanssa työskentelyä- palveluun
Jos ette ole päässeet sovittuun lopputulokseen kolme kuukautta PR-palveluiden alkamisajankohdan jälkeen, palautamme rahanne takaisin.
Kysymykset sähköpostitse koroleva@queenmedia.fi
 
Meillä on ilo asioida kanssanne!